Introductie

Koen Broersen ontwerpt en maakt keukens en interieurs. Het bedenken en creëren van steeds iets nieuws vormt de basis van het werk. Experimenteel materiaalgebruik en een geheel eigen visie maken de producten van Koen Broersen uniek. Tezamen met compagnon Niels Broersen vormt Koen Broersen Meubeldesign een gedreven onderneming die altijd onderweg is naar een eigenzinnig en vernieuwend resultaat dat een interieur net even anders maakt.

Visie

Jouw huis is een plek waar je jezelf goed wilt voelen. Het karakter van de bewoner bepaalt het interieur. Koen Broersen observeert en vertaalt jouw wensen. Door te experimenteren met vorm, materiaal en kleur zoekt Koen Broersen grenzen op, wat jouw interieur uniek en eigentijds maakt.

Studio

Studio Broersen is een splinternieuw project van Koen Broersen Meubeldesign waarbij Innovatief/duurzaam/vernieuwend design centraal staat. Binnen Studio Broersen ontstaan creatieve ideeën die vorm krijgen en bijgeschaafd worden tot een perfect product. Duurzaam, vooruitstrevend en eigenzinnig zijn kernwoorden die Studio Broersen het beste omschrijven.